Wilujeng Sumping di Sawarga Perjalanan.

Sampurasun…

Langkung tipayun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, Suci tina rupaning Kaawonan Mahlukna, Suci dina KersaNa, anu parantos ngersakeun baranangna Bentang, Parentulna Manusa, Nyorotna Panon Poe, endahna Alam Ageung tur endahna Alam Alit tegesna diri manusa sakujur.

Kahatur kapara sepuh, luluhur para hiyangan anu parantos babakti tipayun ngantun keun urang sadaya di alam pawenangan.

Kahatur para wargi sadaya, dimana wae ayana, nyanggakeun sadaya-daya sun… simkuring kumawantun kuanjeun ngadamel ieu WebLog dina raraga miara elmu panemu-na Mama Mei Kartawinata anu kalintang luhurna ku nilei-nilei Katuhanan, Kamanusaan sareng Kabangsaan.

Pangharepan, Weblog ieu tiasa dieusi ku saha wae khususna ti warga perjalanan, kanggo umum tiasa ngiring diskusi dina ieu weblog anu di atur ku Moderator.

skitu anu tiasa kapihatur

pun pun, hatur nuhun

Merdeka…Rampes

Baktos,

Sawarga Perjalanan

5 Responses to “Bubuka”

  1. watiwulandari Says:

    sampurasun …..
    sim kuring bade ngenalkeun diri ka sadaya sawarga perjalanan,sim kuring teh incuna almarhum salah sahiji pengikut ajaran mama mei kartawinata di daerah pandeglang.wafatna aki abdi teh tahun 2004 kamari,malahan mah bapak Adang amung sareng ibu rahayu sakeluarga oge dugi karompok abdi.ayeuna teh ajaran -ajaran ti aki tetep dijalankeun ku anak incuna.
    kiwari teh abdi aya dinagara kuwait eukeur ngadu nasib milarian rejeki kanggo nyantunan indung bapa abdi,atos hampir 5 taun abdi didieu teh.kahatur ka weblog swarga perjalanan ieu abdi bade nyuhunken amalan -amalan ti panemu mama mei kartawinata,sebab simkuring teh jauh ti sanak kaluarga hoyong tiasa diwelas asih ku sesama supaya cita-cita abdi kalaksana.
    sakitu anu tiasa kapihatur,bilih aya kecap anu matak teu raos kana hate weblog ieu,abdi nyuhunkeun dihampunten.
    haturnuhun

    baktos,
    watiah bt sarka

  2. sawarga Says:

    Rampes, teh wati

    Keun tisimkuring jorong doa supados lusngsur-langsar pamaksadannana

    baktos
    Sawarga Perjalanan

  3. oejanxs Says:

    walah…meuni tebih geuning eta teh wati…keun ku abdi urang dugi keun ka pinisepuh mudah2an tiasa kasugemakeun kahoyong teh wati teh…mung dua ti abdimah teh wati sing panceg tong bade gedag kaanginan…


  4. sampurasun..
    punten ari padepokan na teh nu saleresna ayana dimana
    pun bapa abdi hoyong pencak kaki.. manawi akang masihan terang ka abdi.. di antos pisan walerana…


  5. Sampurasun….!
    Simkuring ngaraos bingah pisan rehing gening ajaran Mama Mei Kartawinata teh tos aya dina anu sapertos kieu, nawiskeun yen ajaran Mama Mei Kartawinata teh gening sakitu ahengna.
    Kiranglangkung tos 6 tahun abdi ngagem kana ajran mantenna, namung dughika ayeuna simkuring teu acan kantos silaturahmi / ziarah ka maqom anjeunna, manawi sareng manawa tos aya anu uninga dupi alamat pakuburan mantenna teh dileresan mana?
    Haturnuhun wassalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s